home   
Over boek en schrijver
reacties lezers
reacties bn-ersagenda
Kopen
Contact

 
 

Waarom zijn wij anders

Waarom zijn wij anders? is een toegankelijk en vlot geschreven boekje over cultuurverschillen. Zonder zware theorie, maar vol praktische ervaringen en bruikbare tips. Met duidelijke en leerzame voorbeelden waar iedereen zich in zal herkennen.

Waarom zijn wij anders? valt op door de openheid en de positieve toon over verschillende culturen en cultuurverschillen. Sarah Lanier verdeelt de wereld in tweeën: koud-klimaat culturen en warm-klimaat culturen. Vervolgens beschrijft zij hoe in het algemeen deze twee culturen omgaan met communicatie, relaties, taken, privacy, gastvrijheid, tijd, planning en meer.

Met een beetje begrip kunnen heel wat irritaties en conflicten tussen mensen uit verschillende culturen worden voorkomen. Waarom zijn wij anders? is in tien talen beschikbaar (zie onder KOPEN) en heeft al vele tienduizenden mensen geholpen!

Lees alvast een stukje uit het boek.

Over de schrijver:
Sarah Lanier, geboren in Georgia (USA), heeft de afgelopen veertig jaar op verschillende continenten gewoond en gewerkt met en in allerlei culturen, waaronder elf jaar in Nederland. Ze werkt wereldwijd als intercultureel docent en consultant op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

 
©  Copyright 2012 Uitgeverij Ethnos


Waarom zijn wij anders?