home   
Over boek en schrijver
reacties lezers
reacties bn-ersagenda
Kopen
Contact

 
 

Waarom zijn wij anders

In september en oktober 2012 komt intercultureel consultant, communicatietrainer en mediator Sarah Lanier naar Nederland. Zij is beschikbaar voor het geven van trainingen, spreekbeurten, interviews en (in-house) seminars. Hieronder vindt u haar agenda.

Ook u kunt Sarah uitnodigen. Maatwerk is mogelijk in inhoud, vorm, grootte en locatie. Doel is dat een effectieve setting ontstaat waarin uw collega's, deelnemers en/of andere geinteresseerden groeien in hun interculturele vaardigheden. Sarah is zeer ervaren en daardoor uitstekend in staat aan te sluiten bij het niveau van de aanwezigen en hen verder te helpen: van onbewust naar bewust, en van onbekwaam naar bekwaam!

Meer informatie en boekingen via Eric Oosterom, wzwa@uitgeverijethnos.nl.

Voorlopige agenda:

19 september
20 oktober

26 oktober


30 oktober
31 oktober
1 november
6 november
7 november
inhouse training
"Meer begrijpen van andere culturen" (10.00u - 16.00u; Barneveld; Deelnamekosten €99 per persoon) Open inschrijving! Voor christenen die interculturele contacten hebben in hun werk, in de kerk, in de buurt en in hun familie. Ook interessant voor missionaire en kerkelijk werkers. Meer info en aanmelding via IntoMission, www.intomission.nl.
'Effectiever intercultureel werken' > Geannuleerd.
In juni 2013 komt Sarah Lanier opnieuw. Meer info via bovenstaande mailadres.
inhouse training
inhouse training
inhouse training
inhouse training
inhouse training
 
©  Copyright 2012 Uitgeverij Ethnos


Waarom zijn wij anders?